Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En passionerad kyss

Vi lämnar festen bakom oss,
musiken hörs lång väg

När vi är omringade av mörkret
och människorna är borta

Då tar du min varma hand i din
stannar, tittar på varandra

Jag hör inte längre musiken,
hör bara din vackra röst

Småpratar lite, spänningen
ökar, mina hjärtslag skenar

Sekunden senare smeker du
min kind, ställer dig tätt intill

En passionerad kyss, sen en
till och ytterliggare en

Dina händer smeker min kropp,
viskar hest att du vill ha mig

Mjuka läppar som hittar min hals,
drar fingrarna genom ditt hår

Stannar upp, möter din blick som
är lika mörk av åtrå som min

Och jag vet, jag kommer få
uppleva det underbara, igen

Äntligen...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-19 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP