Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragrance


fragila fingerljus

 

 

knoppande

rosenfärd

 

 

 

bergsväggs ögonvingar sveper

 

ingång

 

 

 

i skimrande

brista

ögon

 

 

bågade fönster

bryts av

ljus

 

ur bröst lyfter hon låga

 

 

du behöver endast viska ett ord

 

 

så är

är




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-11-19 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser