Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa utan slut *

Tyngdlös
faller jag genom rymden
på en resa
ut i evigheten.
Så är min resa
utan slut
för universum
är så stort.

Målet för resan
ligger så långt bort
att dit kommer jag aldrig.
Men vad gör det
för det är så vacker här.

Jag ser så många världar
ser så mycket skönhet
men också ondska
ilska för olyckliga.

Min egen värld
har inte ännu
blivit förlöst
Den är fortfarande
i värkar.
Alla borde få se det
så här utifrån,
se allt det andra.

Så vackert
det är i rymden!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-19 19:48



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker berörande
och vacker dikt
2010-11-20

  Emme VIP
En jättefin dikt som fastnar
2010-11-19

  Eaglemountains VIP
Så vacker beskrivning Du målar upp i sanningens ord ....

"Min egen värld
har inte ännu
blivit förlöst
Den är fortfarande
i värker".
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP