Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick de här orden till mig när jag såg en bild av en häst och dess ryttare här på poeter.se.


Ser dig på din häst

Tänk en sådan kraft
i en häst galopp
och så vackert
det ser ut.
Att få känna frihet
med en annan varelse
och så lyckliga
båda är.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-19 19:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP