Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DåDrömmare

Sista gången du log var i drömmen
En dröm ägd av honom
som jag kapade
såg in i och
förstörde

Jag ville äga den
Drömmen
sista gången du log




Fri vers av Edrik
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-19 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik