Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns

 

Du runt hörnet
du i en vind
du ger ingen
någonting 
du tappar
du finner
ett gapande hål
du vrider
du värker
utan  mål
Du i en skugga
du i ett misstag
solen som stiger
och månen som brast
stjärnor som blinkar
och faller
i önskan
Du i en saknad 
tyst i ditt tal
Vinner du inom
då syns du sen
Växer du utåt
så hittar du
hem
Finner du klarhet
är jag någon
nära...


...till dig

Om du finner...

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-20 01:21



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Får en att tänka -

Vackra rader.
2010-11-20

  anits VIP
Så fint och berörande
2010-11-20

  aol
mycket bra skaldat
2010-11-20

  Yrre VIP
Mycket fint!
2010-11-20

    Lars Gullberg
Du

poet

Natt nu
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP