Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR I NOVEMBER NATTEN

dagen som varit
den dagen var verkligen
en underbar dag

kvällen finns här nu
lugn skön och helt fantastisk
att kunna få ha

natten närmar sig
ljusen i alla fönster
slocknar ett och ett

jag ser i mörkret
just utanför mitt fönster
en bil parkerar

någon får besök
i nattens sena timme
blir nog väldigt glad

hur kan jag veta
känner igen den bilen
den finns här ibland

fåglarna vilar
väntar in morgondagen
och maten hos mig

jag börjar bli trött
sängen väntar precis nu
kanske dags att sova

läsa lite en stund
innan jag släcker lampan
och säger god natt



anits 20 november 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-20 23:58



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Instämmer med alla andra, Stina, med dina tankar i vovember natten

Kramar!

Ken
2010-11-21

  M M Mannheim VIP
Detta var bra som dikt men var tydligen haiku, så det var även bra haiku!
2010-11-21

  Anya VIP
Rofylld haiku med fina nattbilder.
2010-11-21

  Catharina Edin VIP
Roligt att läsa om en bra dag!
2010-11-21

  Eva Helene VIP
Fint tänkt och formulerat i natten!
2010-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Lördagar är avgjort bättre än söndagar.
2010-11-21

  Bibbi VIP
Skriver under på arja savela
2010-11-21

  arja savela
Så skönt att du fick en fin dag och kunde kanske sova i ro utan den jobbiga hostan
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP