Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paranoida hjärtan




hej var har du varit eller nej du behöver inte ens svara
v a d h e t e r h o n fan jag visste det jag visste det hur kunde jag vara så blind




va? handlat?
jaha, okej

...förlåt




Fri vers av dagbokspoesi
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi