Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

När min låga var som varmast

Du avdunstade och gick upp i moln




Övriga genrer av Johanna <3
Läst 579 gånger
Publicerad 2005-12-01 23:19



Bookmark and Share


  Natalie VIP
*gjord ^^

Ville bara tillägga, den är fajn :)
2005-12-01

  Natalie VIP
Aah, en man gjort av is.
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Johanna <3