Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brand

Naiv är vad jag är
jag trodde på dina berättelser

Om ett ställe där för mig
ditt hjärta stod i brand

I ett land gjort av sand




Fri vers av Johanna <3
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-11-13 23:21



Bookmark and Share


  Natalie VIP
I ett land gjort av sand.
Påminner mig om en låt jag hört :)

Vääldigt fajnt.
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Johanna <3