Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slog mig loss


Jag befriades från dina starka rep
och tunga kedjor
med hjälp av viljestyrka
och en rak höger som heter duga




Övriga genrer av Johanna <3
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-12-09 19:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det gäller att klippa till...i rätt ögonblick...
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Johanna <3