Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt och erfarenhetens pris

Första gången
jag smakade av
förbjudna frukter
skrattade jag åt
den där Adam

Andra gången
var jag
likgiltig

(paus)

Det tog mig
många avstånd
att förstå honom
och börja tänka tanken:

Vad jag skulle kunna uppoffra
för att få vistas i ditt himmelrike?

Förmodligen inte mitt liv
men definitivt mitt paradis!




Fri vers av Si.a
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-22 00:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Riktigt bra text som smyger in i en och som växer mer och mer!

Kan tänkas bokämrka detta för vidare funderingar sedan under dagen!

En text att umgås med - en text att i lugna stubder nära sig med - en text att be om
2010-11-22

  Carola Jeryd
Åh...vilken annorlunda men oerhört berikande text.
Det krävs nog ett par läsningar för att jag helt ska förstå den men andemeningen är solklar. Precis sådana här små klurigheter tilltalar mig enormt. Härlig läsning en sen kväll.
Nu fick jag inspiration.
Kramiz
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a