Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNEN SÅ SVÅRA ATT GLÖMMA

minns det som igår
hur du förde mig bakom ljuset

lurade mig jag litade på dig
trodde allt du sa

nu vet jag att det mesta du så
var lögn

du hade en riklig fantasi
det kunde ha blivit många böcker

men att få veta genom andra
att inget du sa var sant

jag blev först arg men det fanns
inget och ingen att bli arg på

du hade lämnat jordelivet
gått till andra sidan

medan jag fanns kvar här
försökte förstå allt som berättades för mig

ledsen för att alla hållit tyst trott
att jag skulle förstå att det du sa var lögn

det bleknar mer och mer
men kommer ofta tillbaka i mina drömmar

jag försöker glömma genom att skriva
skriva av mig all smärta all undran

undran över vem du var och varför
du gjorde som du gjorde





anits 22 november 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-22 12:11



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Mycket svåra minnen som du bär med dig. Väl beskrivet!
2010-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Manipulatörer och durkdrivna domptörer.
Folket som förför er.
2010-11-22

  arja savela
En mycket berörande text och väl skriven. Man drivs med i denna undran och frågeställningen!! Det finns nog i många människors liv frågor man aldrig kan få svar på
2010-11-22

  Anya VIP
Stark text om varför människor beter sig som de gör. Och oftast får vi inga svar. Bra beskrivet!
2010-11-22

    Bo Bjelvehammar
det finns ondska..men det finns också godhet.. ljus som mörker
2010-11-22

  Bibbi VIP
"ledsen för att alla hållit tyst trott
att jag skulle förstå att det du sa var lögn"

Kanske det svåraste?
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP