Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nio

det finns nio märken på min kropp. sju var inget annat än ofarliga misstänksamheter. nummer åtta var döden förklädd till en del av mig. det nionde blev till då de jag älskar mest behövde titta ut. det finns nio märken på min kropp. varje dag prisar jag dem då solen stiger upp och får mina små änglar att krypa ner i min säng.




Fri vers av Yheela
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-22 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela