Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevarande


kameleonten ändrar färg med vegetationens leverne

ej till flykt mer till bevarande av sitt sanna egenvärde




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-22 15:55



Bookmark and Share


  Mona*
Tål att tänka på!
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser