Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6 års mobbing och ett tonårings dåliga självförtoende resulterade i detta.


när man fått höra hårda ord nog många gånger etsar de sig fast i huvudet

Hasar morgonstela ben längst ett kallt trägolv. Drar in magen när jag går förbi helkroppsspegeln, undviker att titta för mycket när jag försöker ge det osminkade ansiktet lite färg.

Tar på mig byxorna ett ben i taget precis som alla andra men önskar att 28orna satt så mycket lösare och att en 25a hade räckt som när jag var yngre.
Tar en tröja, gärna i svart, undviker vitt.

En snabb blick i spegeln innan jag åker, möter föraktfulla ögon och allt det där jag helst inte hade sett.


Har man hört något nog många gånger tror man på det själv, fast i mitt fall är det inte konstigt, de talade ju sanning.




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-22 17:29



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Du målar fint med tragiska ord
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra