Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annan tid

Vi alla är barn, fast från en annan tid, ett annat land, en annan familj.
Kämpat fram värme från denna kalla plats.
Vi är barn från en tid, från en evighet.
Du och jag, fulla av hopp och liv.
Vilsna, vem kunde ana att vi skulle komma ända hit.
Månen följer varje steg vi tar, tänder himlen så vi hittar tillbaka dit vi kom ifrån.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-23 18:15



Bookmark and Share


  Svartsilver
väldigt vackert.
2010-11-23

  PPQ
kanon
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag