Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LJUS

ett ljus jag tänder
för alla dom som bara
mörker ser, ej ljus

ett ljus jag tänder
där mörkret alltid råder
där behövs allt ljus

ett ljus jag tänder
för alla som inget har
som längtar ljuset




anits 23 november 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-23 23:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2010-11-25

    sajo
Får mig att tänka på en sång som jag sjöng någon gång i tiden

Det lilla ljus jag har det ska få brinna klart....

En tänkvärd text har du skrivit. Gillar den och bokmärker denna.
2010-11-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2010-11-24

  Eva Helene VIP
Mycket vackra ljusstrofer i haikuformat!
2010-11-24

  poetryGirl
en riktig stjärndikt!
2010-11-24

  Anya VIP
Mycket fin text....får mig att tänka på julen.
2010-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Ljuset ska inte sättas under skäppan.
2010-11-24

  aol
så sant, förbanna icke mörkret utan tänd ett ljus
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP