Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför tröjan

skrivarhjärtat blöder

en droppe i taget

bultar, bränner

ropar, viskar

skriver in

skriver ut

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-24 06:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj vilken härlig känsla
2010-11-26

  yta
Jättebra!!
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP