Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord - Du vet, minnet sviker


Det var en sådan lite-för-mycket-av-det-mesta kväll. Du uppmanade mig att stöta på din kompis. Jag tror vi dansade några låtar och samtalade i soffan. Kommer inte ihåg om vad. Du vet, minnet sviker.

Det var kallt ute, du behövde luft. Jag minns att vi skakade ikapp. Jag blir alltid lite röd om kinderna av sådant och det var skönt att komma in i värmen igen. Jag minns inte allt, mer än att jag sov i sängen och inte i soffan.

Den morgonen var vi armar som höll om varandra, länge.

Jag minns vad jag tänkte då, men väljer att glömma.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 988 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-02 13:41



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
äh vad fan...du fuskar! skriv en ny din lata fan *skrattar*
2006-03-27

  hazey_jane
Det här fångade mig!
2005-12-27

  Dagg
Verklighetsnära språk. "vi var armar", bra beskrivet om en stund då man bara vill ha någon där.
2005-12-05

  Maya
Stilfullt, mycket! /M
2005-12-04

  rebecca d
fint flyt i berättelsen, du får fram stämning
2005-12-03

  Elin S
Det är riktigt snyggt! Selektiv (eller inte?) minnesförlust.
2005-12-03

  mariann
Fastnade för raderna
"Den morgonen var vi armar som höll om varandra, länge"
Och du beskriver det-var-lite-för-mycket-av-det-mesta-kväll på ett skönt sätt.
Blev också röd om kinderna när jag läste om kylan :)
2005-12-02

  Anna H
Usch... Varför väljer du att glömma för?

"Den morgonen var vi armar som höll om varandra, länge. " är den underbaraste mening jag läst på länge :)

Bra!
2005-12-02

  Nic
Håller med dem som ansett den sista meningen var "superbra". En rad som i sin enkelhet säger allt!!!
Förresten övrig text var oxå bra :)
2005-12-02

    jahapp
HAHAHA Fan vilken bra....å början, jag bara älskar början "Det var en sådan lite-för-mycket-av-det-mesta kväll. Du uppmanade mig att stöta på din kompis."...å sen "du vet, minnet sviker" åsså sista meningen....äh fan...det här var banne mig ett mästerverk!
2005-12-02

  vega lando
Jag minns vad jag tänkte då, men väljer att glömma


den här meningen.
dessa ord.
är en dikt i sig.
in i märgen baby
in i märgen rör du mig
2005-12-02

  madinsane
vilken slutrad!!!
mycket bra!!!

däremot stör jag mig på ;
'uppmana'
talspråk är inte vackert när det plitas ned.
skriv 'uppmanade' och gör en ordpetares dag! :p
2005-12-02

  Rachel Roth
snyggt skrivet, skapar nyfikenhet och spänning!
2005-12-02

  sol
denna säger allt å inget hörru! berätta nu! vad som hände - egentligen!
2005-12-02

  Propella
Hupp! Bra där! Snyggt som tusan!
2005-12-02

  himlens hemlighet VIP
nä nu har jag helt glömt vad jag skulle säga...
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP