Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekonstruktion

Ta mina dikter
analysera dem grundligt
mening för mening
ord för ord
bokstav för bokstav

Det är bästa sättet
att lära känna mig på
ty jag är mina dikter

Om du finner mina dikter
tvetydiga
mina ord svårtolkade
och mina bokstäver
mystiska:

Lär känna mig!
år fö år
dag för dag
andetag för andetag!




Fri vers av Si.a
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 18:38



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Tjusigt!
Man blir väldigt nyfiken på diktarjaget och vill gärna veta mer...
Illustrationen är grymt häftig och understryker bara budskapet.
Den här juvelen bokmärker jag!
Kramiz
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Si.a
Si.a