Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Play/Pause/Delete









Jag försökte skriva

något känsloladdat uttrycksfullt.

Men ibland kan ett blankt ark

säga allt.














Fri vers av Erika Olsson
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-24 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tackar som läsare. mer behövs inte sägas i en
bra dikt.
2011-01-19

    ej medlem längre
wow! starkt!
2010-12-22

  Blowingbubbles
Det säger allt och ingenting. Du säger det bra!
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Erika Olsson
Erika Olsson