Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla längtan




Aftonen faller med sin stilla längtan
Stjärnglimret gör asfalten ny
Hand söker hand i nattens vandring

Det lyser så vackert i vårt fönster




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 567 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-11-25 17:03



Bookmark and Share


    eva m h
Stämningsfull
2010-11-28

  thyra
Vemodsvacker längtan!
2010-11-28

  mare VIP
Vacker dikt
2010-11-28

  Katinka VIP
Jättevacker vinterdikt.
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP