Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök #1 på haiku




DH

DreamHack är en tjuv

Stjäl elev utan ånger

Klassrummet är tyst




Fri vers av Yheela
Läst 107 gånger
Publicerad 2010-11-25 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela