Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

Jag önskar att din tid inte snart var inne.
Dagar, månader, år du är så ung ännu.
Jag kommer ihåg, när du var pigg, en glad själ, när du sprang med lätta ben över varma ängar, simmade i ljumna hav.
Dina sorgsna bruna vackra ögon som försöker hålla orken uppe, din matta kropp som ännu vill vara ung.
I mina ögon bor en sorg, i mitt hjärta en sten.
När jag ser på dig, med kärlek och mållöshet.
Undrar jag, varför dig, varför nu?
Jag hoppas dina dagar varit värdefulla.




Fri vers av NaturligaJag
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-27 16:28



Bookmark and Share


  Seglaren
gripande, verkar verkligt
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag