Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söta fåglar





Det satt tio små


söta fåglar i ett


träd men de såg


ledsna ut så jag


sköt ner dom nu


ligger dom bara


där och blöder


som om allt bara


handlade om dom




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 557 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-11-27 21:10



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Perfektion.
2012-11-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja den här är bara rakt i ansiktet och helt klart är det något som låter och bara bryr sig om sitt eget låtande.
2010-12-27

  Nina Nightwish
Underbar.. Hemskt, men som en målande verklighet av ett plågat jag..
2010-12-01

  Matilda Linnéa Tinér
Riktigt snygg
Jag ler åt den stora enkelheten
Och att det blir så starkt påtagligt.
2010-11-29

  kråkan VIP
..grymt..sjukt bra!
2010-11-29

  Suzy med punkterna
Fy fan....strålande!!!!
2010-11-29

  sulimaa
Alltså ...ingen kan som du skriva om något som är så tragiskt och som samtidigt gör så att man bara måste skratta högt...ironi på hög och underbar nivå!
2010-11-28

  Jocy Joyless
som att allt bara handlade om dem! asså jag måste skratta! knockad!
2010-11-28

  rundgångbalansochgungning
suveränt
2010-11-28

    hejmartina
haha åh fyfanken vilken bra text!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite