Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brokig karaktär

Tvivel i det så uppenbara
Undertrycks av tanken
Förvriden av vånda
Som en älsklig komposition
av fruktan

Tapetserar mitt inre
med brokiga mönster
Några ljusa, andra dunkla
Drar penseln igenom min själ
Färgar den




Fri vers av miany
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miany
miany