Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*andrum.*




snö

snö. yr innanför halsduken. förblindar mig. kristallerna fastnar på ögonfransarna. de varnar för kaos. jag välkomnar det. vi ser alla likadana ut. påpälsade tvåbeningar. som skyndsamt utför ärenden. in igen. bort från kylan. världen utanför är tom. ren. vit. snö. ljusen tänds. sommarsolen anas i de fladdrande lågorna. jag andas tystnad. snö. knarrar under min fot. omger mig. kristaller glittrar i den svaga solen. hela världen vilar. min själ med den.




Fri vers av Yheela
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-28 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela