Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedan den svarta rymden

Nedan den svarta rymden
likgiltig och kall av stjärnor
har snön bäddat världen i sin tysta filt
i väntans advent lyses mörkret upp
av stjärnor av papper och ljus
och i snöns glimmande kristaller
reflekteras i tappar av is
som hänger från taken
i väntans advent lyser vi upp
den mörka natten utanför
och ljusstakar avtecknas
mot den svarta tomma rymden




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 16:58



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Advent herrens ankomst och en känsla av förväntan och ljus visar sig. Fint skrivet.
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten