Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själens ögonvrå...

 

det ligger en duggregnsdimma över skogens stilla sjö

likt tårars fukt och sälta rör den själens ögonvrå

var finns den värme som öppnar ett kyligt ögas blick

där själ kan spegla glädjen och det vackert sköna se

och väcka upp den känsla som vårens grönska ge

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 404 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-11-29 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh...våren!!
Jättefin Thyra!!
2010-11-30

    ej medlem längre
väcka upp den känsla som vårens grönska ge

... längtan
2010-11-30

    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat!!!

"det ligger en duggregnsdimma över skogens stilla sjö

likt tårars fukt och sälta rör den själens ögonvrå"


/Ann
2010-11-29

    ej medlem längre
Skogssjöns dimma och det tårade ögat i själen.. längtan efter det ljusa och varma. Jag tycker mkt om hur du målar med ord i denna korta dikt
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra