Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan du stängde dörren om dig kysste du mig alltid som om den gången var den sista




ärlighet varar längst

dina ord betydde alltid så mycket mer än vad de borde. du var sanningen. så såg du på mig. dina blå genomborrade mina gröna. jag var naken i din blick. du sa att jag var så vacker. inside and out. senare hörde jag att det var en låttext. stulna ord. stulna år. stulen skönhet. jag ser tillbaka. ser mig själv ta åt mig minsta lilla gest. den flyktigaste blick innehöll all världens löften. min själ var så vacker. så ren och oskuldsfull. jag är ditt allt. du andas enbart för att få höra mina ord ...fast jag ljög ju mest hela tiden.




Fri vers (Prosapoesi) av Yheela
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela