Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon får alla blommor att slå ut

En doft av kärlek sprider
sig där hon ensam går
Hon ler, ser förälskad ut
fäller samtidigt en tår

Hon får alla blommor att
slå ut när hon vackert ler
Han möter henne och så
konstigt på henne ser

Han känner hennes magi
och stannar liksom till
Få veta vem hon är han
så väldigt gärna vill

Hon trollbinder honom
med en enda liten blick
Går vidare och ger honom
bara en kort nick

Han vänder sig om och ser
när hon ensam vidare går
Han vill springa efter, fråga
hur hon egentligen mår

Hon fortsätter att gå men
ser ännu hur han vackert ler
Undrar om hon någonsin
vågar lita på kärleken mer




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-29 16:44



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du är fin på att beskriva romantik och olycklig kärlek, men jag måste vara ärlig och säga att jag tror texterna skulle vara bättre om du inte rimmade? Bara en tanke.
2010-11-30

    ej medlem längre
Bra rim.
Håller med om det vemodiga slutet.
Bra!!
2010-11-29

    Max Poisé
Vacker och vemodig i sin underton. Känslan funns där och ett skönt rytm i rimmen!
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP