Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystöga

 

 

trädfolkens tårar

trängde genom stammar

stammars

brutna

 

solguldstårar

 

kopparglödande strömmar dessa in i hav

 

solanden smekte havens yta eldröd

mantel svepte tårar in

tigeröga

 

 

tiger

öga




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 155 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-29 20:33



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
ibland vet man ingenting om verkligheten, bara dikten...
2010-12-01

  Simon Ray B
Underbart skrivet!
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser