Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En underbar stjärnklar vinternatt för länge länge sedan ( självupplevt )


Julminnet

Julminnet

Jag längtar efter Julen, en Jul jag minns från förr,
en häst så varm om mulen och granris vid vår dörr.
Vi åkte häst och släde ända ut på sjön och höll i tända facklor
som gnistrade mot snön.
Och där i vinternatten en stjärna lyste klar, den påminde om skatten
och det som en gång var.
Det är något som förlorats i Julens karusell, du stressar för att
leva upp blott för en enda kväll.
Nej låt oss slippa jakten innan vi tar slut
slå hellre av på takten och sätt dig ned och njut <3




Bunden vers av Åsa Fredriksson
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-30 10:08



Bookmark and Share


  ULJO
Fin uppmaning till stressande julfirare.
2010-11-30

  mare VIP
Mycket fin dikt, med ett jättebra budskap !!
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Fredriksson
Åsa Fredriksson