Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idetorka


Nu jag törstar efter ord
det är nåt jag er får fram
som en öken utan jord
allt som växer är blott damm.
Mina sinnen är nu tömda
och har inget mer att ge,
mina minnen är nu glömda
jag är trött o helt blase´




Fri vers av Åsa Fredriksson
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-06 22:20



Bookmark and Share


  Kalle.O
Känner igen mig:)
2011-12-12

  erkki
Men så blev det nått i alla fall! Detta var väl trevligt. Jag har gjort precis likadant. Skrivit om vacuumet mellan öronen. Man hade i alla fall kul!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Fredriksson
Åsa Fredriksson