Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövs inte


Färgelanda


Färgelanda

I Färgelandas kultur där växer bara en mur
kulturhus eller ej antingen ja eller nej.
Men vänta nu låt oss besinna vad är det vi vill få till stånd ?
Vad är det vi tänkt oss att vinna när vi kämpar i nästa rond?
Inte ska vi väl gå till historien där drömmen om bygden försvann
för att vi inte riktigt förstod den eller kunde bli sams med varann.
Sen får framtiden var och en visa vad som menas med riktig kultur
är det något att njuta och spisa eller mylla med maskar och djur ?




Bunden vers av Åsa Fredriksson
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Fredriksson
Åsa Fredriksson