Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent

Jag ser på ljuset som brinner och sätter min tanke på pränt
det känns som jag inte hinner njuta av första advent.
Så tänds då det andra ljuset , allt sker i en rasande fart jag vill stilla
njuta av ruset att Julen nalkas så snart.
När så tredje ljuset glimmar och dagen går mot sitt slut kanske i nattens timmar en tomte smyger sig ut.
Och när fjärde ljuset får tändas det kommer med frid till vårt hus och över Jorden ska sändas ett budskap om värme och ljus .




Bunden vers av Åsa Fredriksson
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-05 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Fredriksson
Åsa Fredriksson