Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luft

jag trodde jag kunde andas. fri från dig. fri från det. som aldrig kommer att förverkligas. men. jag föll så hårt. att jag tappade lusten att andas. här. i fallet. fann jag mitt hjärta. även om du inte är medveten om det. så är det ditt. att göra vad du vill med. som en betalning. för allt. jag sagt och gjort. som gav dig hopp. om oss. vill inte leva. ett liv där du inte är del av det. själviskt. ja fruktansvärt själviskt. men jag tänker inte be om ursäkt. för det jag känner. jag vägrar. du har mitt hjärta. förlåt mig. för jag kan inte släppa taget. som jag borde. det finns ingen orsak. för mig. att hålla fast. i den orealistiska drömmen. om oss två. jag borde släppa dig fri. men. utan dig får jag ingen luft.




Fri vers av Yheela
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-30 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela