Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld

du bränner mig. får mig att förvandlas. till aska. min egna ljuvliga smärta. längtan. du kommer alltid att bo. i en del av mitt hjärta. vara en del av min själ. din blick. åh. få min hud att brinna. rasera mina murar. jag slöt mitt hjärta. för dig. jag hade valt. att glömma de känslor jag hade. samtidigt. kan jag inte sluta tänka på dig. se mig själv i dina armar. undra. hur dina läppar smakar. jag vill inte känna så här. jag kan inte. får inte välja dig. din eld brinner inte för mig.




Fri vers av Yheela
Läst 165 gånger
Publicerad 2010-11-30 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela