Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbar vintermorgon!


Solen genomlyser frosten

Solen genomlyser frosten
som glimmar och gnistrar
mot den blåa skyn med vita moln
som tävlar med snöns kristaller
luften hög och klar
lätt att andas
och solen skapar magi
i frostens kyliga grepp




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-01 09:40



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2010-12-01

    CWERS
Härlig dikt!
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten