Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostens träd

I frostens träd
bärs ett skatbo upp
dess spretiga grenar bildar en helhet
för tillfället tomt, kanske övergivet
lämnat till kylan som har allt i sitt grepp
vackra frost, vackra snö!
underbara sol som förgyller
ett skatbo i ett träd




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 143 gånger
Publicerad 2010-12-01 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten