Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du+jag=enhet?

jag gick min väg. reste mig upp och försvann. ut ur tavlan du målat om oss två. jag ville aldrig att du skulle bestämma mina färger. de är mina att göra vad jag vill med.

jag lämnade dig. tog med det sista av mig som fortfarande var unikt. slutade sjunga sången du skrev om oss. jag bad dig aldrig att komponera mitt liv. mina sånger är bara för mig.

jag valde bort oss. för i din verklighet fanns det ingen plats för mig. du såg bara tvåsamheten. en varelse, en tanke, ett liv.

man måste finna sig själv innan man kan dela med sig till någon annan.




Fri vers av Yheela
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 12:55



Bookmark and Share


  Dr. Vem
Två av två texter som är extremt bra, du får ursäkta om jag förföljer dina dikter men de är enormt bra och jag har inget bättre för mig.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela