Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulna kyssar


Så stod du där framför mig, leende,
tog ett steg framåt och slöt mig i dina armar.

Du behövde inget säga, jag såg din glädje över att återse mig.
Du satte dina händer mot mina kinder,
såg mig djupt i ögonen.

Så kom den, den första beröringen av dina läppar.

Mjuka som fjärilsvingar rörde de mina,
försiktigt smakade du på mig,
din tunga mötte min,
lite trevande, längtansfyllt.

Förvånad svarade jag på din kyss,
kände ilningar i min kropp av något sedan länge glömt.¨

Dina händer smekte min rygg innan du släppte mig,
vände dig om och gick.

Omtumlad stod jag kvar,
undrade vad som hänt.




Fri vers av Piraya
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-01 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya