Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till höger om vänster finns lördag på onsdag


Såtillvida man läser almanackan i rätt ordning så smakar inte ketchupen senap heller om man har fräknar i örat.

Kaffet skiftar i blått om det smakar kallt när man bakar det.
Men bara om det susar i säven och växer vass i planteringarna.

Änder går omkring på stadens gator och bilar bromsar för att slippa massakrera, blir tillbucklade bakifrån av någon som inte såg.

Annars ger rape seed nyttig olja om man inte överdoserar blir man inte gul om fingrarna om man rör vid det som oljats in. Å andra sidan ger det en fin ton på huden om den används som lotion.

Om klockan går baklänges får jag snart vakna men måste kasta upp frukosten och lägga mig hungrig och gå upp om några timmar mätt och trött.




Fri vers av Piraya
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 19:46



Bookmark and Share


  Anna*
Läckert skruvad text som låter mig dra på smilbanden =0)
2010-12-11

  Gawain
Finurligt värre. Livet i revers verkar inte helt enkelt, eller nödvändigtvis direkt trevligt heller. Spännande, utmanande rent av.
2010-12-10

  prinscess VIP
ja den här var ju underfundig
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya