Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Accepterar din frånvaro

Jag accepterar att du finns.
Att du inte finns för mig...

Jag godtar det du säger.
Men inte alltid det du gör...

Jag accepterar att du finns.
Fast jag önskar ibland att du inte kändes...

Jag godtar dina skäl.
Har ingen rätt att kräva...

Jag accepterar att du finns




Fri vers av miany
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-02 22:46



Bookmark and Share


  firefire
fint men tungt..känner igen så mycket i detta så därför extra mycket känsla..det berör:) bra!
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany