Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Poetry in motion/Julklapp.

Hon är ständigt i rörelse
över orden hon far
det verkar som hon äger dem
hon öser ur ett kar.

Jag upphör ej att
glatt förvånas
när jag läser rim efter rim
jag njuter av innehållet
och orden som kommer i stim

Hon är också artig
mer än det flesta här
hon tackar för sig glädjesamt
en riktig skrivarvän hon är

Där ingen ann läser
ger hon ett vänligt kommentar
hon allena äger
de få av oss andra har.

Så hav tack kära poetry in motion
för att du skriver så vackert till mig
en kram och poetade ord
lämnas här till dig.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-03 11:33



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tack så mycket för de så underbart fina raderna till mig. De värmer. Som en lovvikavante handen. =) Och du är en härlig och underbar skrivarvän skall tilläggas. =) Kram. =)
2010-12-03

  ULJO
Fin och uppskattande julklapp till en skrivarvän. Du kan gott ta åt dig åt superlativen för du är inte så dum du heller på att få till det.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP