Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast för din kärlek.

Natten faller sig över staden
Stjärnorna glimmar
Sitter här vid fönstret
Tänker på dig

Distansen mellan oss är miltals
Men vi förenas på månen
Spirituellt

Inrista ditt namn i mitt hjärta
Med gränslöss kärlek
Min hunger efter din kyss
Ge mig den chansen att tillfredställa dig rätt

Din röst hörs med vinden
Viskande mitt namn

Drömmar bli allt mer intensivare
Där vi två omfamnar varan
Känslor så starka är oförklarligt
Du gick igenom barriären till mitt inre
Där du blev en del av mig

Tiden är som timglass med fallande sand
För varje sandkorn som faller
Kommer vi närmre varan

Låt denna kärlek aldrig vistna
För jag är i behov av dig

En evighets törst du har bringat mig




Fri vers av M.A.J.R
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-03 15:53



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Intensivt levande och vackert poetet. =)
2011-02-11

  Gigi
SÅ vackert!!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R