Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går min egna väg

Ibland känns det som att fördomar saknar ett slut
hinner inte prata ut innan jag blir målad i deras färg
jag kan drunkna i deras lögner som inte definierar mig

Men nu…
har jag tröttnat på att övertyga vem jag är för andra
jag har tröttnat på att känna den smärtan när ingen vill lyssna
det blir alltför många sömlösa nätter jag tampas med mina tankar

Med tiden har jag börjat inse att människor kan vara så egocentriska
så ovilliga att kompromissa

Jag vill inte vädja längre om förståelse
orkar inte överröstas med åsikter som tär på själen…

Jag går min egna väg nu
lämnar ett osunt liv bakom mig
för att upptäcka en bättre plats
där jag finner min inre frid




Bunden vers av M.A.J.R
Läst 261 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-09-13 14:44



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket tänkvärt & fint fångat i ord. Tack!
2023-08-07

  Ninananonia VIP
Så bra tänkt och skrivet...

det är inte alltid lätt att finna den friden...


2023-04-08

  aol
Så tankeväckande bra skrivet
2021-10-12

  Anya VIP
Tycker om den psykologiska touchen. Du skildrar det inre spelet snyggt. Slutet upplyftande. Jaa, gå din egen väg. Man är inte den andra tycker.
2021-10-11

    Julia D
Väldigt fint och simpelt skrivet. Enkelt att hänga med och känna med berättaren.
2021-10-06

    Julia D
Väldigt fint och simpelt skrivet. Enkelt att hänga med och känna med berättaren.
2021-10-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl gånget - det finns ingen bättre väg!
2021-09-20

  Eva Langrath VIP
Fin text om ett viktigt beslut.
2021-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2021-09-13

  uppriktiga råd
Fin text! ;)
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R