Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emmy


Sommarbrisen fläktar förälskelse

Smekningar i gryningens rodnad
sminkar hennes kinder till rosenröda
ögon som påminner om himmel och hav
där inom finns en gränslös gudomlighet g f
likt en skör korall rev
livlig som hennes personlighet

Sällsam skönhet utstrålar harmoni
en stämning av hjärtats melodi
sammanflätade själar
dit beröringen når
en känsla av
fullständighet
jag får.




Fri vers av M.A.J.R
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-01 00:42



Bookmark and Share


    Julia D
Älskar där du skriver "/.../ sminkar hennes kinder till rosenröda"
Väldigt fint!
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R