Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är vackert att se ut i skymningen


SKYMNINGSTANKAR

jag ser ut i skymningen
ser hur små lätta snöflingor
sakta faller till marken

fåglarna skyndar sig äta det sista
innan mörkret faller ser hur några
av dom kurar i hop sig i häggen

dom spänner ut sig blir som stora
tennisbollar som på en given signal
flyger alla sin väg

mörkret har lagt sig det börjar lysa
av adventsstjärnor och ljusstakar
i många fönster runt omkring

det är mycket vackert
ljusen i fönstren glittrar
mot den vita snön och
lyser upp i vintermörkret




anits 3 december 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-03 21:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det är underbart vackert inifrån - men kallt ute....
2010-12-08

  Maria T
Stämningsfull
dikt
2010-12-04

  Anya VIP
Fin här och nu bild väckt inuti mig.
2010-12-04

  Eva Helene VIP
Stämningsfullt!
2010-12-03

  Larz Gustafsson VIP
"Det är vackrast när det skymmer", som någon skrev.
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP